Supersnelle webhosting

"Profiteer van onze 8 jaar ervaring in website ontwikkeling."

Wij bieden professionele webhosting met servers in Nederland aan, waarbij u royale webruimte en dataverkeer ontvangt. Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze webwinkels ontwikkelt met NowOpen webshop software, daardoor zijn al onze webwinkels supersnel.


Bovendien profiteert u van 200MB webruimte en dataverkeer van 4GB per maand. Dat is ruim voldoende opslagruimte voor al uw pagina's, afbeeldingen en documenten. Naast webhosting krijgt u ook vijf gratis e-mailadressen naar keuze. U ontvangt hierbij uiteraard antivirus en antispam filters.


De servers die wij gebruiken hebben een zeer hoge up time, waardoor u zonder zorgen aan de slag kunt gaan. Indien u behoefte hebt aan meer webruimte, dataverkeer of e-mailadressen dan kunt u dat aangeven in de bestelprocedure, maar dat is in 9 van 10 gevallen niet nodig. U kunt ook later uw pakket altijd gemakkelijk upgraden dus dat is geen problem bij ons. Indien u aan het twijfelen bent of u iets extra's nodig heeft voor uw website dan kunt uw gerust contact met ons opnemen.


Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op.

Over ons

Wij zien na jaren ervaring in webdevelopment dat bij startende ondernemers een behoefte is voor een goed prijsmodel, zodat professionele websites betaalbaar zijn. Daarom zijn wij het iniatief Web4Starters gestart dat jarenlange vakmanschap combineert met uitmuntende technische kennis en passie voor het werk.

Bel mij terug