Webshop

"Profiteer van onze 8 jaar ervaring in website ontwikkeling."

Webshop beginnen? Bent u van plan om bij uw website producten te verkopen aan uw klanten, dan kunt u met deze module aan de gang. Deze module ondersteunt betaalmethodes, zoals iDEAL (Postbank, ING, Fortis, ABN AMRO, Rabobank en SNS Bank), creditcard (Mastercard en Visa) en de standaardmethodes zoals rembours of bankoverschrijving.


Met deze module kunt u in het CMS zelf uw categorieen, producten en prijzen invoeren. Deze worden dan getoond op uw website. Uw bezoeker heeft de mogelijkheid deze producten aan een virtueel winkelwagentje toe te voegen, waarna de geselecteerde producten online kunnen worden betaald en de order kan worden verstuurd.


Wij bieden op dit moment de volgende betalingsmethoden aan. Deze betalingsmethoden worden in het Content Management Systeem getoond:


iDeal
Automatisch online betaalsysteem van Postbank, ING Bank, Fortis, ABN AMRO, Rabobank en SNS Bank waar het juiste bedrag op uw bankrekening wordt overgeschreven.

Creditcard
Wij ondersteunen twee creditcard methodes, namelijk Visa en Mastercard waar het juiste bedrag op uw bankrekening wordt overgeschreven.

Rembours
Na uw goedkeuring van een bestelling worden de producten onder rembours verstuurd naar de koper. De handeling om de gekocht producten naar de koper te versturen is niet automatisch.

Bankoverschrijving
De koper betaalt het bedrag per bank of giro, u checkt uw bankrekening of de koper het totale bedrag daadwerkelijk betaald heeft onder een ordernummer. Indien het totale bedrag betaald is, kunt u de producten versturen.


Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op.

Over ons

Wij zien na jaren ervaring in webdevelopment dat bij startende ondernemers een behoefte is voor een goed prijsmodel, zodat professionele websites betaalbaar zijn. Daarom zijn wij het iniatief Web4Starters gestart dat jarenlange vakmanschap combineert met uitmuntende technische kennis en passie voor het werk.

Bel mij terug