Beheer van uw website

"Profiteer van onze 8 jaar ervaring in website ontwikkeling."

Het Content Management Systeem (CMS) dat Web4Starters aanbiedt is speciaal gemaakt voor de optimalisatie voor zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid. Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem kunt u zelf de inhoud van uw website bepalen.


Met ons CMS is het heel eenvoudig zelfstandig pagina's toe te voegen met tekst en plaatjes. U kunt onbeperkt nieuwe pagina's aanmaken en deze pagina's zijn eenvoudig in te delen in de gewenste navigatiestructuur.


Doordat het Content Management Systeem gebruikt maakt van geavanceerde technieken om designs in te laden, zit u niet vast aan eenzijdige en vaak saaie designs die onze concurrenten aanbieden.


Het Content Management Systeem is uit modules opgebouwd. De verschillende modules zijn onderling goed te combineren waardoor het Content Management Systeem zeer flexibel is. U kunt uw Content Management Systeem uitbreiden met extra functionaliteit, zoals een webshop module voor het beheren van uw producten en bestellingen.


Voorbeeld van ons CMS

Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op.

Over ons

Wij zien na jaren ervaring in webdevelopment dat bij startende ondernemers een behoefte is voor een goed prijsmodel, zodat professionele websites betaalbaar zijn. Daarom zijn wij het iniatief Web4Starters gestart dat jarenlange vakmanschap combineert met uitmuntende technische kennis en passie voor het werk.

Bel mij terug