Werkwijze

"Alles wordt voor u geregeld in één compleet pakket."

F.A.Q.

Wanneer gaat de betaling?

U zal op de 1e dag van elke maand een factuur van ons krijgen, deze zullen wij op de 7e van elke maand via automatisch incasso van uw bankrekening afschrijven.

Rekeningnummer: 1145.78.044
Rekeninghouder: Firmax
Rabobank ZaanstadHoe zit het met de Contractduur?

Wij bieden een contractsduur van minimaal twee jaar aan, waarna u een automatisch een verlengingsbericht van ons ontvangt via mail. Na deze twee jaar kunt elk moment opzeggen zonder verdere kosten.


Wat is NowOpen.nl?

NowOpen.nl is onze webwinkel software leverancier en partner. Wij leveren al onze webwinkels via NowOpen. Indien u meer informatie hiervoor wilt weten dan kunt contact met ons opnemen of ga naar NowOpen.nl.


Ik ontvang geen offerte.

Dit kan kloppen, wanneer u maatwerk heeft ingevuld gaan wij aan de hand daarvan een prijs berekenen. De offerte krijgt u later alsnog toegestuurd.

Introductie

Bij Web4starters krijgt u een compleet pakket waar u zelf niets hoeft te doen, u hoeft enkel uw website met inhoud te vullen. Wij zorgen voor de aanvraag of verhuizing van uw domeinnaam, regelen uw webhosting en koppelen deze aan uw website. Daarna maken wij uw website op maat en leveren een CMS waarmee u vervolgens uw website zelf kan onderhouden.


1. Offerte aanvragen en bestellen

Een website met toonaangevend design is van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf, maar is tegelijkertijd ook erg duur. Web4Starters biedt u daarom professionele voorgemaakte webdesigns waarmee u erg veel kosten bespaard en alsnog uw doelgroep aanspreekt. U kunt kiezen uit honderden verschillende webdesigns, verdeeld over verschillende thema's en branches. Hier kunt u onze webdesigns bekijken.


Zodra u een geschikt webdesign gevonden heeft, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij vragen enkel om uw contactgegevens en de samenstelling van uw pakket. Daarna krijgt u direct een vrijblijvende offerte op maat naar u e-mailadres toegestuurd. Wilt u liever dat wij in samenspraak een offerte naar u toesturen, neem dan contact met ons op.


Als u tevreden bent met uw offerte dan kunt u de gewenste producten bestellen door op de "Deze offerte bestellen" knop te klikken die u kan vinden in de eerder gestuurde e-mail. Dit brengt u naar de bestelpagina van Web4Starters waar u digitaal uw handtekening moet zetten om de bestelling af te ronden.


2. CMS koppeling en het op maat maken van uw website

Na uw bestelling ontvangt u per email een link waarmee u de voortgang van uw project in de gaten kunt houden. Via deze link onderhouden wij contact tijdens het ontwikkelingsproces. Tijdens dit proces geeft u aan welke punten van belang voor u zijn, waarna wij dit in uw website verwerken. Wij houden de progressie van uw website bij, zodat u altijd up-to-date blijft en iedere stap kan volgen.


Daarnaast koppelen wij zo snel mogelijk het CMS met uw website.


3. Het met inhoud vullen en lanceren van uw website

Wanneer het CMS gekoppeld is, dan kunt u beginnen met het toevoegen van nieuwe pagina’s en de inhoud daarvan. U kunt onbeperkt nieuwe pagina's aanmaken en deze pagina's zijn eenvoudig in te delen in de gewenste navigatiestructuur. Tijdens het aanpassen en vullen van uw website kunt u uiteraard nog aanpassingen met betrekking tot uw website aanvragen.


Wanneer de website naar wens is en volledig gevuld is met uw geleverde content, dan komt het moment dat uw website officieel online gaat.

Over ons

Wij zien na jaren ervaring in webdevelopment dat bij startende ondernemers een behoefte is voor een goed prijsmodel, zodat professionele websites betaalbaar zijn. Daarom zijn wij het iniatief Web4Starters gestart dat jarenlange vakmanschap combineert met uitmuntende technische kennis en passie voor het werk.

Bel mij terug